Locatie

Op de locatie, die door de gemeente, aan de bewoners van de wijk Holy is aangereikt als wijkplek worden activiteiten Met, Voor en Door bewoners van de Holy ingezet, ontwikkeld en uitgevoerd. Met Samen Sterk in Holy als toegewezen Hoofdgebruiker. Op deze locatie staat een gebouw die gebruikt wordt voor activiteiten van groepen. Op het omliggende terrein worden activiteiten ontwikkeld voor Sport Spel en Duurzaamheid en Particitatie. Om met elkaar langdurige, stevige en saamhorige verbindingen aan te gaan.

Wij willen bereiken dat de bewoner van Holy zich gehoord en gezien voelt. Dat er een plek gecreëerd wordt waar men zich kan ontplooien. Waar de mens in zijn kracht gezet kan worden. Jong en Oud. Door samen dingen te ontwikkelen, te ondernemen en samen uit te voeren. Zowel met de bewoner van Holy als met de professionele organisaties.

Juist door die combinatie kunnen mensen elkaar ook weer beter vinden, steun ondervinden en er een betere buurt voor zichzelf en de ander van maken. Juist door 1 plek in de wijk te creëren kun je een uitvalsbasis maken, van de wijk, waar men elkaar kan vinden. In creativiteit, sportiviteit, duurzaamheid, ontwikkeling en versterking van wat er al in de wijk gedaan wordt.

De plek heeft de naam Het Wij-Land Holy gekregen. Deze naam is verzonnen door een bewoner uit de wijk. De naam geeft aan dat het een plek is voor meer mensen om meer samen te zijn. Een stuk Land die gebruikt kan worden voor de wensen, kansen en doeleinden die mensen hebben. In de wijk Holy van Vlaardingen.